7 Aralık 2016 Çarşamba

DUYURU

Merhabalar Değerli Okurlarımız,

Haftanın 2 gününde sizden gelen yazıların paylaşımını yapma kararı aldık. Yazıları paylaşacağımız günleri de her Salı ve her Cumartesi olarak belirledik. Bu günleri ilerideki tarihlerde sizlerinde fikirlerini dikkate alarak bu fikirler doğrultusunda değiştirebiliriz.

Bize yollayacağınız, paylaşmamızı istediğiniz yazılarınız kesinlikle orjinal, kendi yazılarınız olmalıdır. Kopya yazılar kabul edilmemektedir, bunun testini yapıp öyle paylaşacağız. Özgünlük konusuna tekrar değinmek istiyoruz...


Bir köşede yazıları olan, yazmaktan hoşlanan, yazılarının ismiyle birlikte "Sizden Gelenler Köşesi" etiketi altında paylaşılmasını isteyen değerli okurlarımız, bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

İletişim adreslerimizi aşağıda paylaşacağız.  Bizimle Twitter DM üzerinden, Facebook aracılığıyla mesaj atarak veya mail adresimize yazarak iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler

Twitter        https://twitter.com/deneyselkose

Facebook   https://www.facebook.com/deneyselkose/

                        sahbudakmustafaumut@gmail.com

2 yorum:

  1. daha önce kendi bloğumuzda yayınlanmış yazılar olabilir mi ? Bu arada sizi blog keşif etkinliğinden buldum takipteyim bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar sevgili Sevilayefsa, daha önce kendi blogunuzda yaynladığınız bir yazı olabilir :)

      Sil